Oferim un servei d'assessorament per resoldre els seus problemes per incidència ambiental per mals olors. Inclou bàsicament els següents aspectes:
La contaminació de l'aire és igual a l'alteració de la qualitat de l'aire. La majoria de les nostres reaccions sobre les olors és adquirida:
Substàncies tòxiques, com el monòxid de carboni no produeixen olors:
Però, si L'Olor esdevé molèstia per a les persones, llavors parlem de contaminació odorífera.
Les olors es caracteritzen en base a 4 dimensions
Si una dimensió de l'olor és anormal, llavors es produeix una Molèstia olfactiva que dóna lloc a mals olors.
En el nostre servei d'Diagnosi ambiental per mals olors, realitzem visites "in situ" per poder identificar les fonts d'olor i la seva caracterització. En cas necessari, realitzem olfatometries i mesuraments d'olor.
A més, analitzem la normativa aplicable i l'existència de límits d'emissió odorífera i l'assessorem en la presentació d'escrits i al·legacions davant l'administració ambiental.
Des de l'àrea d'Enginyeria per al tractament d'olors de DEPLAN, basant-nos en una anàlisi dels problemes i l'aplicació d'estàndards europeus, assegurem taxes de més del 70% d'eficiència per al tractament de l'olor dissenyant, instal·lant i avaluant els equips més adequats a cada cas, i subministrant també l'assistència postvenda i manteniment necessaris perquè el client quedi satisfet.
L'Olfactometria dinàmica preveu el mesurament d'una concentració d'olor en mostres seleccionades de la font on es produeixen les emissions, d'acord amb el que especifica la norma UNE EN 13725 "Qualitat de l'Aire - Determinació de la concentració d'olor mitjançant olfactometria dinàmica".
L'olfactometria dinàmica és l'única tècnica reconeguda a escala internacional per al mesurament d'olors. Un grup de persones seleccionades (panell olfactiu) ensuma la mostra d'olor. El nombre de dilucions necessàries perquè el panell detecti l'olor és la concentració d'olor i s'expressa com: Unitats d'olor europees per metre cúbic (Oue / m3).
Les tasques a realitzar durant un l'estudi de caracterització dels focus emissors d'olor es poden resumir en: