El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

SERVEIS PER A L'EMPRESA

Deplan ha treballat amb més de 500 empreses de diversos sectors econòmics (industrial, comerç i serveis), disposant d'una àmplia cartera de clients fidels, que ens ha permès invertir en mitjans tècnics i coneixement humà i poder oferir uns serveis de gran qualitat.

Entre els serveis per a l'empresa cal destacar la implantació de Sistemes de Gestió per complir amb les normes ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000/IFS/BRC o ISO 50001 així com el desenvolupament de projectes d'Enginyeria Ambiental, Seguretat i Eficiència Energètica.

Mitjançant DEPLAN LEGISLACIÓN oferim un servei d'actualització de la legislació on line, mitjançant quotes anuals que constitueix l'instrument definitiu per dominar la legislació mediambiental, de seguretat industrial, de seguretat alimentària i de prevenció de riscos laborals.

DEPLAN també contribueix amb la lluita contra el canvi climàtic mitjançant l'assessorament a organitzacions per calcular la seva Petjada de Carboni i poder reduir i compensar les seves emissions mitjançant la implantació de les normes ISO 14064, ISO 14067, PAS 2050 i PAS 2060, així com promoure tecnologies que suposin un estalvi d'energia i disminució dels gasos d'efecte hivernacle.

Fruit del nostres afany per aportar noves solucions als problemes ambientals dels nostres clients, hem incorporat un servei integral de "TRACTAMENT I ELIMINACIÓ DE MALES OLORS.

tractament d'olors

DEPLAN té convenis de col·laboració amb diferents associacions empresarials com CENTRE METAL·LÚRGIC, AEBALL, FOEG o FEGMETALL.

DEPLAN és soci fundador i membre de la Junta Directiva de ACECMA, Associació Catalana d'Enginyeries i Consultories de Medi Ambient de Catalunya.

Volem ser el Departament de Medi Ambient de la seva Organització
El nostre objectiu: la teva millora
© 2012 DEPLAN | Tots els drets reservats | Avís legal